Företagsblommor

Trendiga, vackra och härliga buketter, arrangemang eller planteringar som välkomnar både kollegor och besökare.

Veckoprenumerationer

Trendiga, vackra, härliga buketter, arrangemang eller planteringar som välkomnar både kollegor och besökare. Levereras måndagar eller enligt överenskommelse.

Välkomstblomma

Ny på företaget? Välkomna er nya kollega på ett trevligt sätt med en bukett eller krukväxt första dagen.

Blomsterleverans

Är din kollega sjuk, har fått barn eller gift sig. Skicka hem en blomma och förgyll dagen. Beställ före kl 13.00 för leverans samma dag. Vi levererar till hela Storstockholm för 99 kr och förmedlar till resten av Sverige genom Interflora.

Bli företagskund

Företags-/kundkvällar

Ett roligt alternativ till ”den traditionella firmafesten”. En kväll i vår butik där vi inspirerar er med hjälp av årstidens färger och trender. Samla ihop arbetskollegorna och kom till oss på en färg- och doftsprakande afton. Låt kreativiteten flöda under vår handledning. Vi bestämmer tillsammans en kväll och ett tema som passar just er.

Entréblommor

Många butiker och företag vill ha hjälp med blommor utanför och vid entrén som håller för väder och vind, är lättskötta och ser representativa ut under en längre tid. Vi hjälper till med både idéer och det praktiska, samt byter ut och förnyar när det är dags för nästa säsong.

Blomstercheckar och presentkort

Världens vackraste valuta. Vi erbjuder Interfloras blomstercheckar, som gäller i över 700 blomsterbutiker i Sverige, eller våra egna mer personliga presentkort som ger mottagaren möjlighet att besöka oss här på Blomstrande Ting.

Bli företagskund idag!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.