Blomstrande Ting — Butiken som gör dig bladglad och blomlycklig

Vi som jobbar på Blomstrande Ting är en sammansvetsad skara av duktiga florister som älskar vårt jobb! Vi trivs och har roligt på arbetet vilket vi tror att våra kunder märker. Vi inspirerar varandra och hjälper varandra växa varje dag. Med våra olika styrkor och karaktärer kompletterar vi varandra oerhört väl.

Erica

Den drivna entreprenören som startade butiken 2009. Hon har ständigt nya kreativa idéer för fortsatt utveckling av företaget så att både kunder och anställda kan få det bästa möjliga varje dag. Erica förälskar sig lätt i blommor och är oerhört duktig på att kombinera färger och former till magiska kreationer. Tre ord som beskriver denna chef är arbetsglädje, generositet och kaos!

Nicki

Hon fyller och komponerar vår generösa snittkyl till ett inbjudande blomsterhav som inspirerar till härliga buketter. Den största delen av våra vackra begravningsblommor är skapade av henne med varm känsla och flinka fingrar. Hon är även den som plockar och sopar mest och som suckar högst över de kollegor som saknar ordningssinne.

Alexandra

Skyltar butiken härlig och välfylld av växter, krukor och vackra inredningsdetaljer medan hon vårdar alla krukväxter och ser till att de trivs. Med sina stilsäkra ögon förnyar hon regelbundet vår klädavdelning och ger Dig service och smakråd vid Dina klädinköp. Hon skapar populära planteringar i alla varianter från små och söta till stora och pampiga, passande varje tillfälle.

Marie

Floristen som blev dietist men inte kan släppa blommorna och kollegorna på blomstrande ting, jobbar nu en dag i veckan med oss. Från öppning till stängning skapar hon konstant i ett kreativt kaos med blad upp till knäna. Det hon saknar i ordningssinne tar hon igen i effektivitet och skaparlust.

Elin

Floristen med både kreativ begåvning och ordningssinne. Det är oftast Elins röst du hör när du blir uppringd av oss. Hon skapar de flesta alster som skickas ut med bud till våra lyckliga mottagare. Elin är en fena på formarbeten och utför magi genom form och färg.

Yuliia

Hon kom till oss direkt från Ukraina och blev en självklar del av gänget. I hemlandet hade hon flera strängar på sin lyra, som t.ex mäklare och salongägare. På nolltid tog hon till sig floristyrket och allt vad det innebär. Hon är en arbetsmyra som tar sig an varje uppgift utan tvekan med stor effektivitet och blixtens hastighet.

Salong Upgrade

Frisörerna på övervåningen. Här hittar du superduon Jeanette och Michaela. Två skickliga hårskulptörer som träffades på en tidigare arbetsplats där de klickade på direkten och tillsammans öppnade "Salong Upgrade".
Du hittar dem på Häradsvägen 121, 141 72 Segeltorp

Boka tid! bokadirekt.se/salongupgrade

Leverantörer

Blomberg Stenström
Caramelle Fashion
Cards by Jojo
Card Store
Cat & Co.
ChocoMe
Dream of Truffles
Fashion by K
Majas Cottage
Mix by Heart
Åre Choklad